Gelaatsverzorgingen Prijslijst

THE CLASSICS

Purexpert (75 min - 65 €)


Een zuiverende behandeling die de nadruk legt op vernieuwen, herstellen en hydrateren.  Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uitzicht.  Verkleint openstaande poriën en voorkomt het ontstaan van de eerste rimpeltjes.  Ideaal voo de heel jonge huidjes met puistjes.


Hydracure (75 min - 68 €)


Een verzorging voor een onmiddellijke, intense en langdurige hydratatie en beschermt de huid zo tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden.  De weerstand tegen ouderdomsverschijnselen wordt verhoogd.


Royal Jelly (75 min - 68 €)


Op basis van koninginnenbrij wordt de huid gevoed, gehydrateert, versoepelt en opgeheldert zodat alle sporen van stress verdwijnen.  Een herstellende zuurstofrijke verzorging voor de vale en doffe huid.  Zeker aan te raden na een lange donkere winter!


Timexpert Vitamine C+ (A.G.E) (75 min - 70 €)


Een professionele gelaatsverzorging die de soepelheid, stevigheid, uniformiteit en kleur van de huid herstelt en de vermindering van collageen en elastinevezels tegengaat.  Vitamine C is namelijk de anti-aging vitamine bij uitstek.  Een vitamineboost voor het gelaat met onmiddellijk resultaat !

PROFESSIONELE ANTI-AGING

Excel Therapy O² anti-pollutie (90 min -80 €)


Intelligente zuurstofverzorging.  Voorkomt en bestrijdt vroegtijdige veroudering.  Cosmetische verzorgingslijn met Cytokines en zuurstof die de huid beschermt tegen stressveroorzakende omgevingsfactoren en de veroudering vertraagt. Ze bevat componenten die helpen de celfuncties van de huid te herstellen en bieden de noodzakelijke mechanismen aan om veroudering tegen te gaan.


NIEUW !! Timexpert Rides - NEO AGE (90 min - 90 €)


De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking; die de concentraties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maakt.  Hierdoor wordt een natuurlijk botoxeffect gecreëerd.  Topverzorging!


Timexpert SRNS  (90 min - 80 €)


Op basis van Epigenetica ontwikkelde Germaine de Capuccini "Timexpert SRNS" globale anti-aging gelaatsverzorging. De eerste professionele verzorging die zich aanpast aan de geschiedenis van de huid. Zet de mechanismen van de jeudigheid van de huid op ON.


Timexpert Lift In  (90 min - 80 €)


Cosmetische lifting opnieuw uitgevonden! Een nieuw concept om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen dankzij de innovatieve V-matrix. Deze lift de huid, vult haar op en spant de gelaatscontour op. De lifting wordt van binnenuit gegenereerd.