Germaine de Capuccini


Een gelaatsverzorging bij Perle d'eau is op en top genieten met een schitterend resultaat !


Stelt U zich eens voor… U ligt in een warme behandelstoel…rustige muziek op de achtergrond…U sluit uw ogen en ontspant zich…  Geniet van de bijzondere momenten tijdens een gelaatsverzorging en laat alles om u heen los. Ontdek de balans tussen uw innerlijke en uiterlijke schoonheid…tussen wat men ziet, ervaart en voelt.


Treed binnen in de wereld Germaine de Capuccini. Doeltreffende formules die zijn afgestemd op de behoefte van elk huidtype. Verfijnde geuren en texturen die ervoor zorgen dat de gelaatsverzorging een waar schoonheids- en wellnessritueel wordt.


Uw schoonheidsspecialiste zal uw huidtype bepalen, een persoonlijk programma opstellen en u de gepaste producten aanbevelen om thuis te gebruiken afgestemd op uw huid.


Al onze gelaatsverzorgingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.  Wij maken gebruik van verschillende massagetechnieken. Indien de gelaatsverzorging het toelaat, wordt er gebruik gemaakt van de aestetic advance : ionisatie, warmetherapie en hoogfrequentie of het DTI toestel.


Bij iedere gelaatsverzorging is er gratis epilatie van de wenkbrauwen (twv 8€) voorzien.


De wereld van Germaine de Capuccini


Germaine de Capuccini is een Spaans merk met meer dan 50 jaar ervaring in de schoonheidszorg. Het wordt verdeeld in maar liefst 80 landen en exclusief aan schoonheidsinsituten en beauty/spa centra's. Germaine de Capuccini staat in de top 5 van schoonheidsproducten wereldwijd.


Germaine de Capuccini is één van de enige cosmeticamerken met de 3 begeerde kwaliteitsnormen: de iso- eco- en pharmacienorm wat staat voor huidvriendelijke, innovatieve producten op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van proeven op dieren, milieuvriendelijke en dermatologisch getest.