Perle d'eau


Welkom bij Perle d'eau : House of Beauty and Wellbeing

  


Beautyconsulente Evelyne Vandenbossche verwent u sinds 2006 graag in haar aangenaam en stijlvol schoonheidsinstituut te Harelbeke met de meest exclusieve verzorgingen.


We bieden professionele behandelingen aan met het Spaanse top 5 wereldmerk Germaine de Capuccini,. Dit luxemerk wordt verdeeld in meer dan 80 landen en dit in de meest exclusieve schoonheidsinstituten en wellnesscentra. We streven niet alleen naar huidverzorging maar ook naar huidverbetering. Elke gelaatsverzorging begint bij ons met een huiddiagnose. Zo wordt er bepaald wat jouw huid nodig heeft om het beste resultaat te bereiken.


U droomt ook al een tijdje van een glad lichaam of gezicht zonder die vervelende haartjes. Dan bent u bij Perle d'eau aan het juiste adres.  Wij zijn gekend in de regio voor het vakkundig waxen van lichaam en gezicht. Onze specialiteit is de Brazilian Bikini Wax. We maken uw huid super glad en zijdezacht met onze ervaring, techniek en speciale producten van Better Waxing. 


In onze nagelstudio kunt u terecht voor echte pareltjes op de handen en de voeten. U kunt kiezen uit een waaier van wel meer dan 60 Gelish kleuren.


Wij hopen u binnenkort bij Perle d'eau te mogen ontvangen en verwennen.

 

Veel liefs,


Evelyne

uw beautyconsulente